Gyomorrák hipec

Petefészekrák hipec. CRS és HIPEC kezelés

gyomorrák hipec

Az előrehaladott stádiumú gyomorbetegeknél a hashártyára korlátozódva as a kutatási objektum, a progresszió nélküli medián túléléssel és a teljes túléléssel, kedvezőtlen események a végpontok. Részletes leírás A gyomorrákban a peritoneális metasztázisokat végzetes betegségnek tekintik, rosszul prognózis szerint az ilyen típusú betegek átlagos túlélési ideje kevesebb, mint 1 év, sőt rosszabb Kínában.

gyomorrák hipec

A közelmúltban a cytoreduktív műtét CRS kombinálva hipertermikus intraperitoneális kemoterápiát HIPEC javasoltak a betegek túlélésének javítására gyomorrák peritoneális metasztázisai. Annak ellenére, hogy a REGATTA-vizsgálat ezt bizonyította az elsődleges daganat eltávolítása nem feltétlenül előnyös, a műtét szerepe megcélozza R0 reszekciónál új kezelési módokkal, például HIPEC-kel és gyomorrák hipec kemoterápiás szerekkel kombinálva még mindig zavaró.

gyomorrák hipec

A neoadjuváns kemoterápiával elhúzódó OS-t makroszkóposan kapták radikális CC0 műtét. A szisztémás kemoterápiához képest a HIPEC elősegíti a kemoterápiát mélyebben behatolnak a rákszövetbe, amelyhez több központú randomizált klinikai vizsgálatokra volt szükség RCT-k megerősítésére. Fázisú vizsgálatát együtt szisztémás kemoterápiával és CRS-vel peritonealis metasztázisos gyomorrák esetén. Átfogó állapot.

gyomorrák hipec

Érdekeshozzászólások