Parazita ürítés

parazita ürítés

papillómák egérbőr

London School of Hygiene and Tropical Medicine Rövid összefoglaló Bár a malária kockázata a korai gyermekkorban a legnagyobb, jelentős számban az iskolásokat továbbra is veszélyezteti a maláriafertőzés, a klinikai betegség és a halál.

Mire eljutnak az iskolába, sok gyermek már elsajátított némi klinikai immunitást és képességet korlátozni a paraziták növekedését, és ezért a legtöbb fertőzés tünetmentes és észlelés nélkül marad és kezeletlen.

epe tisztítás grapefruit

A tünetmentes parazitaemia hozzájárul a vérszegénységhez, csökkenti a koncentrációt és tanulás az osztályban, és beavatkozások, amelyek célja a tünetmentes parazita hordozás csökkentése előnyökkel járhat az oktatás, valamint az egészség terén. Az időszakos parazita-eltávolítás IPC az iskolákon keresztül egyszerű beavatkozás, amely könnyen integrálható a tágabb iskolai egészségügyi programokba, és hasznos lehet kiegészítse a rovarölő szerekkel kezelt hálók ITN közösségi terjesztését országokban a a hálózatok egyetemes lefedettségének politikája.

Ez a parazita ürítés arra törekszik, hogy megállapítsák, évente egyszer végeznek-e időszakos parazita ürítést a malária átviteli szezon végén csökkentheti a malária parazita szállítását és vérszegénység az iskolába járó gyermekek körében, akik már rovarirtóval kezelt parazita ürítés használnak, és annak ennek következménye az iskolalátogatásra és a teljesítményre, annak értékelése érdekében a szezonális területeken történő általános egészségügyi beavatkozásként az iskolai egészségügyi programokba malária átvitel.

mint például a papilloma a szájban

Átfogó állapot.

Érdekeshozzászólások