Parazita kivonások, Parazita kivonás

Parazita kivonás, Parazita kivonás. Parazita darázzsal a paradicsommoly ellen - gardencafe.hu

parazita kivonások fordított papilloma története icd 10

Parazita kivonás, Parazita kivonás. Parazita darázzsal a paradicsommoly ellen - gardencafe. Az európai paradicsomültetvények egyik legveszélyesebb kártevője parazita kivonások paradicsommoly Tuta absolutakülönösen azt követően, hogy a rovar az parazita kivonás években rezisztenssé vált több rovarölő szerrel szemben.

parazita kivonások emberi szellemfajok

A parazita darázs sikeresen irtotta a kártevőket azok petéin és lárváin élősködve — fotó: Shutterstock A spanyol zöldség- és gyümölcstermesztők érdekképviseleti szervezete, a COEXPHAL, több éven keresztül és több helyen beállított kísérletekben intenzíven tanulmányozta a szóban forgó kártevő elleni biológiai védekezés lehetőségét — írja hortidaily.

Megállapították, hogy a Necremnus tutae nevű parazita darázs egy üvegházon belül — peszticidek alkalmazása és a paradicsomnövények jelentősebb károsítása nélkül — viszonylag rövid idő alatt képes csaknem teljesen kiirtani a paradicsommolyt és más kártevőket, azok petéin és parazita kivonás élősködve.

parazita kivonások giardia és férgek elleni gyógyszerek felnőtteknél

Egy parazita kivonás parazita rovart is találtak, amely alkalmas lehet a védekezésre, de az a Nesidiocoris tenuis csak fiatal és alacsony paradicsomnövények esetében biztosít megfelelő eredményt. Olvassa el is.

Érdekeshozzászólások